OOK IN DE LOCKDOWN BLIJVEN WIJ OPEN (ZONDER AFSPRAAK)

Je hoeft geen afspraak te maken om naar De Vinotheek te komen winkelen. We zijn een essentiële winkel.
Uiteraard respecteren onze klanten de maatregelen die De Vinotheek neemt om veilig te kunnen winkelen.

Naar website

Terug naar aanbod

€ 22.35

Winkelwagen
België

Biercée Bitter 20%

Werelddeel: Europa

Land: België

Type: Likeur

Alcoholgehalte: 20%

Inhoud: 70cl

Deze likeur met een mooie typisch Belgische bitterheid werd in mei 2018 gelauwerd als “opmerkelijk product*” en wordt uitsluitend gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

De perfect gebalanceerde Biercée Bitter dankt zijn fraaie bitterheid aan de zorgvuldige distillatie van gentiaan, bittere sinaasappel en engelwortel. Daarbij komen een distillaat van geroosterde cacaobonen en een distillaat van koffiebonen. Die koffiebonen worden door een Waalse koffiebrander uit het Luikse speciaal voor onze distilleerderij geselecteerd en gebrand.

De fruitige smaak is te danken aan een slim georkestreerde assemblage van distillaten van onbehandelde verse citrusvruchten en rode vruchten.

De Biercée Bitter wordt veeleer zuiver of op ijs geproefd, als een klassieke aperitief of aangelengd met soda. Hij is ook perfect geschikt voor de toebereiding van zomercocktails en als bondgenoot in eenvoudige cocktails: met een eenvoudige citroenlimonade, in de beroemde «Spritz» of aangelengd met een premium tonic of sinaasappelsap.

Deze 100 % Belgische bitter geeft ook een nieuwe glans aan zowel trendy als retro cocktails. Ontdek ze op  www.bierceedistillery.com 


Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie