Terug naar aanbod

€ 47.95

Winkelwagen
Zuid-Afrika

Luddite, Shiraz 2017

Producent: Niels Verburg

Werelddeel: Afrika

Land: Zuid-Afrika

Type: Rode wijn

Appelatie: Western Cape

Alcoholgehalte: 15%

Bewaarkracht: +10 jaar

Inhoud: 75cl

Druivenras: Shiraz

Niels Verburg en zijn vrouw Penny plantten in 2001 hun eerste wijnstokken in een gebied op 35 km van de western coast en op de grens met Walker Bay. "Technology & mechanization will never be a substitute for passion" is hun motto. Gedreven wijnbouwers met een visie ! Deze Shiraz is het flagship van het domein. Deze donker kersenrood gekeurde wijn straalt de passie van het domein uit. Hij rijpt 18 maanden op Franse en Hongaarse eik. Uitbundige neus van peper, pruimen, zwarte chocolade en een vanilletoets van de eik. De smaak bevestigt de aroma's. Bijna "decadente" wijn vanwege zijn uitbundig en overweldigend smaakpallet dat wondermooi in balans wordt gebracht door een elegantie en finesse. www.luddite.co.za


Gerecht

Serveer aan 17° bij een Tournedos Rossini, een stoofpotje van wild of een goed gekruide côte à  l'os op de grill. Eventueel karaferen voor gebruik.


Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie