Terug naar aanbod

€ 12.30

Winkelwagen
Frankrijk

M&C Wild Rose, Bordeaux Rosé 2022

Producent: Francis Masselis en Jan Casier

Werelddeel: Europa

Land: Frankrijk

Type: Rosé wijn

Appelatie: Bordeaux Rosé

Alcoholgehalte: 13%

Bewaarkracht: 1-2 jaar

Inhoud: 75cl

Druivenras: Cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot

Twee wijnvrienden uit het Roeselaarse ontmoetten een Franse wijnbouwer en besluiten om samen een rosé-wijn te maken.... Misschien een gek idee maar het resultaat mag er zijn. Samen met de wijnmaker van Château Bragelone in Salignac, op de rechteroever in Bordeaux, realiseerden ze dit mooie project : The Wild Rose.
De wijn is samengesteld uit 3 druiven die elk hun rol spelen bij de smaak en de geur. De neus is expressief met dominant rood fruit. De smaak is fris met veel fruit en een goede structuur die mooi is afgelijnd. De wijn proeft evenwichtig en eindigt met een lange aangename afdronk. Deze Wild Rose bewijst dat een goed gemaakte rosé-wijn altijd zijn plaats verdient op een rijkgevulde zomerse feesttafel


Gerecht

Serveer aan 7° als aperitief met hapjes, bij diverse salades, een kort gebakken tonijn of als dorstlesser bij een zomerse bbq.


Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie