Terug naar aanbod

€ 8.95

Winkelwagen
Frankrijk

M&T Gassier, Les Cistes Rosé VdF BIO NV

Producent: Michel Gassier

Werelddeel: Europa

Land: Frankrijk

Type: Rosé wijn

Appelatie: Vin de France

Alcoholgehalte: 12,5%

Bewaarkracht: 1-2 jaar

Inhoud: 75cl

Druivenras: Grenache, cinsault, syrah

Michel Gassier is een erg ambitieuze wijnmaker. Zijn familie is met Château de Nages reeds tientallen jaren present in de regio van Nîmes. Ook onder zijn naam, Michel Gassier brengt hij authentieke wijnen op de markt met een hoge drinkbaarheids factor. het domein werkt hoofdzakelijk BIO met respect voor de terroir en de eigenheid van de streek.
Cistus is een plant die typisch is voor de garrigues, het lage struikwas in Zuid-Frankrijk, die een prachtig palet uitstraalt van geuren en kleuren. Deze cuvée is een assemblage van 3 druiven. De grenache zorgt voor de structuur, de cinsault biedt een mooie korf fruit en de syrah zorgt voor de kruidige toets in de wijn. Elk element zorgt uiteindelijk voor een rosé met een geurenpalet van aarbeien en framboos. De smaak is fris met een aangename toets van rood fruit. Een elegante rosé met een beperkt alcohol gehalte!  Meer info op www.michelgassier.com


Gerecht

Serveer aan 5° bij zomerse gerechten, slaatjes of als aperitief.


Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie