Terug naar aanbod

€ 18.90

Winkelwagen
Zuid-Afrika

Muratie, Ronnie Melck Shiraz 2018

Producent: Hattingh De Villiers

Werelddeel: Afrika

Land: Zuid-Afrika

Type: Rode wijn

Appelatie: Stellenbosch

Alcoholgehalte: 14%

Bewaarkracht: 6-7 jaar

Inhoud: 75cl

Druivenras: Shiraz

Muratie is het oudste wijndomein in Stellenbosch. De familie Rijck beheert het domein dat gelegen is tegenaan Simonsberg. Deze fles is genoemd naar de zoon van Martin Melck die in 1763 deze farm kocht voor zijn dochter. In 1987 kocht Ronnie het domein terug en transformeerde het tot een echt kwaliteitsvol wijndomein. Het verhaal vindt u op het rugetiket of op de website van dit domein. De wijn komt uit Stellenbosch, de meest bekende wijnregio in Zuid-Afrika. Deze Shiraz is een eerbetoon aan deze legendarische wijnmaker. Hij is kruidig, peperig met florale hints en veel fruit. Het is een krachtige wijn die pas na enkele jaren rijping zijn volle kwaliteit toont. Zacht en kruidig met een mooie houtbalans en structuur. Volle rijke smaak van rijp fruit sluit de rij van deze complexe wijn. Meer info www.muratie.co.za


Gerecht

Geniet in zijn jeugd aan 17° bij goed gekruide gerechten met een pikante toets. Na enkele jaren rijping te genieten bij verfijnde vleesgerechten. Een filet van rood vlees of lam.


Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie