Terug naar aanbod

€ 13.30

Winkelwagen
Spanje

Pazo da Maga, Ribeira Sacra 2022

Werelddeel: Europa

Land: Spanje

Type: Witte wijn

Appelatie: Ribera Sacra

Alcoholgehalte: 13%

Bewaarkracht: 2-3 jaar

Inhoud: 75cl

Druivenras: Godello

Ribera Sacra is een wijngebied in het meest groene deel van Spanje. Het situeert zich boven de Portugese grens op de weg naar Compostella. De rivieren kronkelen zich in diepe dalen langs steile heuvelruggen waarop de wijngaarden in terrasvorm aangelegd zijn. Het klimaat is er warm maar erg wisselvallig door de nabijheid van de Atlantische oceaan die met de regelmaat van de klok donkere regenwolken stuurt boven de streek. Het ruwe beeldvan de regio reflecteert zich perfect in de wijnen met karakter. Deze wijn is gemaakt van de regionale druif godello. Frisse witte wijn met subtiele aroma's van citroen, perzik en wit fruit met een kruidentoets en florale impressies. De neus komt terug in de smaak met op het eind een minerale toets die de wijn een extra punch geeft. Meer info op www.pazadamaga.com


Gerecht

Serveer aan 6° bij schelpdieren, zeevruchten of een frisse salade. ook passend bij gegrilde of gebakken vis met bvb een tartaarsaus..


Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie