Terug naar aanbod

€ 19.95

Winkelwagen
België | 2022

Ravenstein,Chardonnay Barrique Klytbosch 2022

Werelddeel: Europa

Land: België

Type: Witte wijn

Appelatie: Belgische witte wijn

Alcoholgehalte: 12%

Bewaarkracht: 4-5 jaar

Inhoud: 75cl

Druivenras: Chardonnay

Domein Ravenstein is gelegen in Wervik. De eigenaars hebben veel ervaring in het telen en selecteren van planten daar zij een vroeger een plantenkwekerij hadden. In 2017 hebben ze hun eerste wijnstok geplant op een oppervlakte van 2,5ha, in totaal 11.000 wijnstokken op de flanken van ed amerikaberg. Ondertussen is het bedrijf al gegroeid en is de totale oppervlakte nu 6 hectare (25.400 wijnstokken). De essentie zit hem in de wijngaard. 95% van de kwaliteit wordt daar gemaakt... spreken Patricia en Dirk. Gelijk hebben ze !
Klytbosch is een 100% chardonnay die handgeoogst is en 11 maanden op eik heeft gerijpt. Een bourgondische neus van steenfruit, ananas, citrus en een markering door het hout. In de mond proeven we een genereuze wijn met een volle aanzet en een fris einde ... en de aanwezigheid van de houtlagering. Meer info op www.wijndomein-ravenstein.be


Gerecht

Server aan 8-9° bij een warme visschotel met saus. Ook te combineren met gevogelte.






Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie