Terug naar aanbod

€ 13.95

Winkelwagen
Zuid-Afrika

Rhebokskloof, Estate Shiraz 2019

Producent: Rhebokskloof

Werelddeel: Afrika

Land: Zuid-Afrika

Type: Rode wijn

Appelatie: Paarl

Alcoholgehalte: 14%

Bewaarkracht: 5-7 jaar

Inhoud: 75cl

Druivenras: Shiraz

Paarl ligt even ten noordoosten van Kaapstad en geniet van de frisse oceaanwind die 's nachts de wijngaarden afkoelt. Een belangrijk natuurfenomeen dat helpt om goede wijn te maken op de Kaap. De afkoeling van de druiven zorgt nl voor frisheid en zuiver fruit in de wijn. Rhebokskloof is een erg mooi domein midden in de natuur en omgeven door wijngaarden biedt het mooie beelden. De bodem is perfect geschikt om Shiraz op te planten, een specialiteit van Rhebokskloof. Deze Shiraz rijpt 16 mnd op vooral Franse eik waarvan 30% nieuw. Kruidige neus met zwarte peper en rood fruit typeren terwijl de mond een volle en rijke smaak geeft die je in toom kan houden door te serveren aan 16-17 graden want dan is het genieten van deze fruit-driven wijn. Meer info op www.rhebokskloof.co.za


Gerecht

Serveer aan 17° bij rood vlees op de grill met zuiderse groenten. Ook passend bij een stoofpotje van lam met een getomateerde kruidige saus.


Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie