ONTDEK DE DRUIF / Upgrade / start januari 2025 / data nog niet bekend
Lesgever:

ONTDEK DE DRUIF / Upgrade / start januari 2025 / data nog niet bekend 2

Bent u al wat op de hoogte van het wijnproeven of hebt u reeds een cursus Leren Proeven gevolgd, dan is deze nieuwe reeks van 6 lessen zeker iets voor u ! 
De bakermat van onze wijnkennis ligt in Frankrijk en van daaruit zal de lesgever elke avond 2 druivenrassen (wit en rood) bespreken met uiteraard een uitbreiding naar andere Europese landen en de Nieuwe Wereld. Wat gebeurt er met een druif als we die gaan vergelijken met de Franse oorsprong. Welke benadering volgt men op andere terroirs, wat is de invloed van het klimaat, enz... Zijn de wijnen van chardonnay of cabernet nog herkenbaar als deze van overzeese gebieden komen?... enz...
Een erg interessante benadering die uw wijnkennis zeker zal verdiepen.
Uiteraard vergeten we de foodpairing niet en sluiten we de reeks af met een Wine & Dine avond in stijl met als thema... Italië !

Wie nog geen basiscursus heeft gevolgd... tijdens de eerste les worden de technieken van het wijnproeven nog eens herhaald !

Prijs : 350 Euro

Data : Najaar 2023 : 8/11 - 15/11 - 22/11 - 29/11 - 6/12 - 13/12 (diner)
(Telkens op woensdag om 19u30)Schrijf je hier in !

KALENDER

Cursussen
Degustaties

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vinotheek maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie